Rattenbestrijden.com Gratis advies en oplossingen om ratten te bestrijden

Bel ons direct

085 - 029 8505

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
Ratten bestrijden in de tuin

Ratten bestrijden in de tuin

Ongedierte in de tuin is onhygiënisch maar vooral ratten zijn onacceptabel in een woonomgeving.

Ratten bestrijden in de tuin is dan hoognodig. Kinderen en andere dieren mogen niet blootgesteld worden aan dit ongedierte die allerlei ziektes kunnen overbrengen.

Ratten in de tuin zijn in staat om gevaarlijke ziektes over te brengen.

Ziektes als salmonella en de ziekte van Weil zijn vrij ernstig wanneer een kind daar door getroffen wordt. Ook Paratyfus en TBC zijn ernstige aandoeningen.

Ratten dragen ook ongedierte met zich mee zoals vlooien, teken en mijten. Dit kan weer allergische reacties teweeg brengen bij mensen die gebruik maken van de tuin.

Wanneer er last is van ratten in de tuin wordt dit opgemerkt doordat er verzakkingen gaan ontstaan door holen. Ratten zijn echte gravers en ondermijnen alles. De riolering kan door de verzakkingen kapot gaan.

De bruine rat is de meest voorkomende rat in Nederland. Zij zitten graag op plekken waar voedsel te vinden is. Vogelvoederplaatsen, kippenhokken, slootkanten en recreatieterreinen. Door bijvoorbeeld het houden van kippen kan er last ondervonden worden van ratten in de tuin.

Wanneer dit het geval is dient u direct over te gaan op ratten bestrijden in de tuin voordat de rattenplaag groter wordt.

Last van ratten in de tuin

Het opmerken van een rattenplaag in de tuin gebeurt meestal wanneer u ’s avonds door de tuin heen loopt. In het donker komen de ratten te voorschijn om op voedseljacht te gaan. De uitwerpselen van de rat zijn donker gekleurd en langwerpig.

Ratten hebben een muskusachtige geur die direct opvalt wanneer deze zich gesetteld hebben in de tuin. Vooral wanneer er een grote populatie aanwezig is gaat deze geur zeker opvallen.

Ratten in de tuin

Ratten knagen overal aan. Het knagen aan bekabeling in de tuin kan allerlei vervelende gevolgen hebben. Elektriciteitsdraden die aangeknaagd worden kunnen brand veroorzaken.
Opengescheurde verpakkingen of vuilniszakken kunnen er ook op duiden dat er ratten in de tuin zitten.

Rattenplaag in de tuin

De ratten bestrijden in de tuin moet overgelaten worden aan erkende ongediertebestrijders. In de tuin worden holen waargenomen die door de ratten worden gegraven. Vooral in composthopen of aan randen van vijvers en sloten houden de ratten zich graag op.

Nesten van de bruine rat zijn vaak voorzien van jonge ratten. Deze zitten op warme beschutte plaatsen in de tuin. Voordat u er erg in heeft is er sprake van een rattenplaag die heel snel door onze bestrijdingsdienst verdelgt dient te worden.

Ratten bestrijden in de tuin

Heeft u ontdekt dat er sprake is van ratten in de tuin dan is het verstandig om ons snel te bellen en advies te vragen. Het advies zal altijd zijn; nooit zelf doen maar laten doen door onze professionele rattenbestrijders.

Wij hebben als ongediertebestrijding alles in huis om op deskundige wijze de ratten in de tuin te verdelgen. Ratten bestrijden in de tuin is ons werk en na één telefoontje zijn wij snel ter plekke om de overlast te laten verdwijnen.

Wij hebben verdelgingsmiddelen in huis die voor een snel resultaat zorgen en die de rattenplaag voor 100% zal uitschakelen.

Ons telefoonnummer onderaan dit bericht evenals een formulier wat ingevuld kan worden om een aanvraag te doen om ratten te bestrijden in de tuin.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8505, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte